01-11-05

Waarom deze blog?

Ik heb beslist om een blog te maken om de mensen die geïnteresseerd zijn op de hoogte te houden van de evolutie van wat er hier allemaal gebeurt. Soms is het moeilijk om iedereen te bellen of een mailtje te sturen en dan hoef ik het maar op één plaats aan te passen. Bovendien zal het mij persoonlijk helpen om al mijn ervaringen een beetje van me af te schrijven.Dat wil NATUURLIJK niet zeggen dat jullie me niet meer moeten bellen en/of mailen hé!

Commentaren

proficiat! Prachtige site Elly!
Goed dat we op deze manier op de hoogte kunnen blijven, want soms voelde ik me wat opdringerig als ik je in een mailtje vroeg hoe het ging. Ik kan me indenken dat een prachtvrouw als jij veel mensen om zich heen heeft die bezorgd zijn en willen weten hoe het gaat. Prachtidee dus!
Ik bewonder toch weer je moed en kracht, want ik kan me voorstellen dat dit ook weer veel energie gekost heeft. Je bent fantastsich!
Succes met je site en bon courage met je behandeling!
rikkert

Gepost door: rikkert | 2005-11-01 om 14.12

Reageren op dit commentaar

Tof idee Elly,

Prima idee om iedereen te informeren over wat er gebeurt is en nog te gebeuren staat. Dat scheelt ook een pak energie om telkens niet weer hetzelfde verhaal te moeten vertellen.

Hou zeker de moed erin.
Christine

Gepost door: Christine | 2005-11-02 om 11.09

Reageren op dit commentaar

reactie Heel knap initiatief, hopelijk krijg je veel positieve reacties waar je op moeilijke momenten troost en moed kan uit putten.

Gepost door: molderez christoph | 2005-11-05 om 17.11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.