07-11-05

3e chemo

Zo die zit er ook weer in...nummer 3. Werkdagje ziekenhuis, van 8 tot half vijf. Jongens toch wat heb ik heel de dag vapeurs/opvliegers gehad, weer zo'n leuke bijwerking van de cortisone. Voor de rest is alles goed verlopen en ben ik nu alleen moe en verder nog helemaal geen problemen. Hartslag was wel al voor de tweede week op rij 111 vanmorgen, wat uiteraard wel wat aan de hoge kant is.

De daling van de witte bloedcellen die mij moeten beschermen tegen infecties enz. is jammer genoeg wel ingezet; vorige week nog 8.800, deze week gezakt tot 4.800. Voor het geven van de chemo is dat voorlopig nog geen probleem, pas wanneer ze onder een waarde van 1.500 zakken mag je geen chemo krijgen tot ze terug hersteld zijn. Dat kan dan door gewoon de natuur zijn gang laten te gaan of door injecties met een middel dat sneller voor herstel zorgt. Ben dus benieuwd hoeveel het volgende week gaat zijn.

Lieve en Hild bedankt voor jullie gezelschap in het ziekenhuis. Pa bedankt voor de taxi en ma voor de catering. Het heeft gesmaakt.

Dat was het weer voor vandaag. Tot morgen!

Commentaren

clonidine Ik heb sinds vorig jaar arimidex en had ook heel erg veel last van opvliegers. Ik heb van mijn huisarts nu clonidine gekregen en die helpen een stuk tegen de opvliegers. Misschien ook iets voor jou?

Gepost door: Jetty | 2005-11-08 om 10.48

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.