20-01-06

Pfff

Pfff! Nu begin ik het toch echt beu te worden dat ik zoveel problemen heb met mijn maag. Het vreemde is dat het niet continu zo is. Gisteren had ik overdag helemaal geen problemen, maar tegen middernacht heb ik weer verschillende keren moeten overgeven. Nadat ik een pilletje genomen had was het beter, maar vanmorgen is het weer zo. Het is niet zo dat het begint als ik bepaalde dingen eet, het maakt niet uit wat ik gegeten heb. Ik had al een sterker antibraak middel gekregen dan ik normaal neem, maar heb dat nog niet ingenomen omdat je daar dan weer verstopping van krijgt en dat is al evenmin leuk, daar heb ik tijdens de vorige kuren een hoop problemen mee gehad. Ik zal toch maar overschakelen, want hier word ik helemaal moedeloos van. Voel heel duidelijk vanbinnen dat mijn maag heel veel dingen niet verteerd krijgt en ik hoop maar dat het zich zal herstellen tijdens de chemopauze. Bah, ik mag er nog niet aan denken dat er maandag weer een dosis bovenop komt… Wat zal het dan weer zijn?

Commentaren

* Mocht ik een toverstafje hebben Elly, dan zou ik met heel veel plezier je maaglast wegtoveren of een stukje ervan overnemen...
Maar helaas... ik heb geen toverstafje, ik kan je enkel mijn gedachten toesturen.
Dikke knuffel,
Vlindertje

Gepost door: Vlindertje | 2006-01-20 om 10.24

Reageren op dit commentaar

** Spijtig dat je zoveel last hebt! De laatste loodjes wegen het zwaarst,maar er komt binnenkort een einde aan. Nog even vol houden. Denk aan die kikker in de emmer melk!!
Groetjes!!!

Gepost door: Marie-louise | 2006-01-20 om 10.33

Reageren op dit commentaar

Elly Het is weer een rotdag vandaag. Aan zoiets wen je niet.Toch is hoop het laatste wat je mag verliezen. "Piekeren neemt de zorgen voor morgen niet weg, wel de kracht van vandaag". Hou je taai en hopelijk gaat het morgen weer een stuk beter.Groetjes.

Gepost door: leon vantongerloo | 2006-01-20 om 11.03

Reageren op dit commentaar

rot!! lieve elly,
idd. rot die misselijkheid en maagpijn.
Het is een misschien een magere troost, maar het einde van de behandelingen is nu toch wel echt in zicht. Ondertussen moet je je natuurlijk weer oppompen om maandag nog een dosis van die rotzooi in je lijf te laten jagen dat terwijl alles binnenin nog een complete puinhoop is.
Maar je bent een doorbijter en ik weet wel zeker dat je maandag genoeg fut zal hebben om er voor de voorlaatste keer tegenaan te gaan.
Hoe gaat het trouwens met je vingers? Is dat al beter?

dikke kus,
rikkert

Gepost door: rikkert | 2006-01-20 om 12.04

Reageren op dit commentaar

*** Wens je toch snel betere tijden toe.
groetjes.

Gepost door: lievekeh | 2006-01-20 om 15.00

Reageren op dit commentaar

goh, lastig he... en wat na maandag komt... proberen niet aan te denken?
kweetwel... is rotmoeilijk...
veel meer kan ik ook niet schrijven eigenlijk, hoop dat je je erdoor kan slaan, sterkte,

Gepost door: an | 2006-01-20 om 15.36

Reageren op dit commentaar

Wat rottig... Hoi Elly,
Wat naar voor je dat je maag en darmen zo opspelen. Ben je trouwens zeker dat je ook niet een sneer van het spuugvirus dat heerst , hebt meegekregen?? Zelf loop ik nl al een paar dagen met buikkrampen (waar ik voorheen nooit last van had) en af en toe een beetje misselijk. Maar hier in Nederland lopen een heleboel mensen te spugen en aan de diaree.. Ik roep dus maar dat ik 'gelukkig' voldoende anti misselijkheidsmedicatie krijg, zodat bij mij het virus niet echt kan doorzetten.. Of het zo is??? Joost mag het weten... Alvast veel sterkte toegewenst...liefs, Annemie.

Gepost door: Annemie | 2006-01-21 om 10.35

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.