24-01-06

Het einde van deze rit komt in zicht

Gisteren de voorlaatste chemo gekregen en alles is goed verlopen. Geen lastige pac, geen tegenstrubbelende pompen, een rimpelloos parcours dus. Er was bovendien veel bezoek en de tijd is dan ook omgevlogen. Uit voorzorg neem ik nu de zwaardere antibraakpillen. Nog niet moeten overgeven, maar wel veel buikpijn. Vingers en voeten voorlopig ook nog geen al te erge pijn. Het overgeven kan volgens de oncologe geen gevolg zijn van de chemo, want dat is een uiterst zeldzame bijwerking bij Taxol. Ze vroeg dan ook of het niet met stress te maken kon hebben, met het overlijden van mijn hondje o.a. Ik vroeg of ze mijn website gelezen had, maar dat was niet nodig vertelde ze, andere patiënten die de site lezen houden haar op de hoogte en zo wist ze het van Chico. Toch een vreemde gewaarwording om te beseffen dat er zoveel mensen waarvan je het niet eens weet meelezen. Maar ook tof om van je dokter te horen dat je op die manier lotgenoten een klein beetje helpt.

Vermits de maagproblemen geen gevolg van de chemo kunnen zijn gaan we na de laatste nog even afwachten en als het niet beter wordt, moet ik een echo of scan (dat weet ik niet meer) van de maag laten maken. Ik kan dus alleen maar hopen dat het vanzelf overgaat want ik heb even geen zin in nog meer onderzoeken. Op naar de laatste…

Commentaren

weer rust hoi Elly,
fijn te horen dat het allemaal vlot verlopen is gisteren. En las nu maar genoeg rust in, hopelijk komt je maag dan weer tot rust. Maagonderzoeken zijn ook geen lolletje, dus als het even kan is het toch beter mocht het zo weer in orde komen.
Met de goede vooruitzichten voor een nieuw hondje en slechts 1 taxol-behandeling meer te gaan lukt het misschien wel.
Ik duim alvast dat je van verder onderzoek gespaard blijft!
XXX
rikkert

Gepost door: rikkert | 2006-01-24 om 14.39

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.