15-02-06

Valentijn

Goedemorgen! Leuke verrassing gekregen van Hans voor Valentijn: handcrème en twee verschillende voetcrèmes. Ideaal want ze doen nog steeds pijn en zijn zo droog als schuurpapier. Ik had gereserveerd in een Italiaans restaurant in de buurt en we hebben heerlijk gegeten, o.a. scampi's mmmmmm. Omdat ik me al heel de dag erg slecht voelde had ik toch maar voorzorgsmaatregelen genomen en iets ingenomen tegen het overgeven en dat heeft gewerkt. Geen last gehad van mijn maag.

Ik heb wel al een paar dagen hoofdpijn, bot- en/of spierpijn en ben duizelig. Ik neem nu ongeveer 2 weken Arimidex (die pilletjes die mee moeten helpen om de uitzaaiingen te bestrijden) en als ik de bijsluiter lees, zou dat wel eens de boosdoener kunnen zijn. En ook het hoesten blijft maar duren, het lijkt wel alsof ik vocht in mijn longen heb. Maandag moet ik naar het ziekenhuis voor de driewekelijkse dosis Herceptine en dan kan ik het allemaal eens bespreken met de oncologe.

Vandaag wilde ik eigenlijk naar Mol om een cadeautje te kopen voor Karin, een vriendin waar we zaterdag op bezoek gaan om hun nieuwe huis in te bewonderen, maar met dit weer, poeh, ik zal het maar uitstellen tot morgen denk ik.

Commentaren

Sterkte... Hoi Elly,
Het zit je ook niet mee, he... Krijg jij trouwens Zofran bij de Herceptin?? Zelf heb ik geen last van misselijkheid door de Herceptin alleen, wel een oedeembeen/voet... maar een lotgenootje moest ook vreselijk spugen en dat werd bij haar opgevangen met een zakje Zofran voor het infuus met Herceptin... En dan die bijverschijnselen van de Arimidex... Nou, nou, knijp in mijn handjes dat het bij mij enkel bij opstartproblemen van de gewrichten en een paar extra opvliegertjes blijft... liefs en sterkte met alles... Annemie.

Gepost door: Annemie | 2006-02-16 om 00.17

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.