15-02-06

Vandaag is het internationale Kinderkankerdag

Bedoeling van deze internationale dag is om geld in te zamelen opdat kinderen met kanker wereldwijd de zorg zouden krijgen die ze nodig hebben. Van de naar schatting 250.000 kinderen die elk jaar kanker krijgen, leeft ruim 80% in een ontwikkelingsland. Met een aangepaste diagnose en behandeling zouden minstens 100.000 van deze kinderen kunnen gered worden. De Kinderkankerdag wordt georganiseerd door de International Confederation of Childhood Cancer Parent Organisations (ICCCPO)

Commentaren

groetekes Hoi Ellytje !

Het is weeral even geleden, maar hier bij ons is het momenteel heel erg druk. Ik weet het ... dat is natuurlijk geen excuus.
Ik ben heel erg blij voor jou ivm het goede nieuws van de uitslag van MRI !! Dat is gewoon fantastisch !!
En nu maar op naar de lente .

tot één dezer ...

gr,

Bea

Gepost door: Bea | 2006-02-15 om 10.27

Reageren op dit commentaar

;-) Er zijn 2 organistaties die we maandelijks steunen de kanker liga en Klliniek Clowns deze doen goed werk en je weet dat je bijdrage ook goed besteed wordt
Fijne woensdag nog
Groetjes Ninne

Gepost door: Ninne | 2006-02-15 om 11.13

Reageren op dit commentaar

Dag Elly, Ja dat is wel belangrijk he. Ik vraag me dikwijls af... onlangs was er op tv een reportage over een oncologsich centrum (nu ja...) in Bagdad. Het kwam erop neer dat ze maar één soort chemo hadden bijvoorbeeld voor leukemie en dat het beetje morfine dat ze nog hadden eigenlijk al wel vervallen was, maar ze hadden niets anders... dat kan je toch niet meer menswaardig noemen he. En als je dan weet dat bij kinderkankerpatiëntjes wij (in het Westen) hele goeie prognoses hebben dan mogen we daar wel even bij stilstaan denk ik zo.
Groetjes,

Gepost door: An | 2006-02-16 om 13.33

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.