16-02-06

Lichaamsbeweging

Mijn horoscoop voor vandaag luidt als volgt:
That 'healthy mind in a healthy body' stuff isn't just some ancient saying; it's relevant to your life -- especially right now. Start exercising and you might just see your mood lift, too.

Het zal wel weer toeval zijn zeker, maar vandaag was de eerste les lichaamsbeweging/relaxatie, georganiseerd door het regionaal Kankercentrum Tessenderlo. Ik heb de koe dan maar bij de horens gevat en ben vol moed naar het sportcentrum gereden. We zijn begonnen met aerobics en gestopt met relaxatie. Het was tof, al dansend bewegen op muziek waar je helemaal vrolijk van wordt, maar voor mij wel erg vermoeiend. Het heeft me bovendien laten beseffen dat ik een echte stijve hark geworden ben; het lijkt wel of geen enkele spier nog doet wat ik verlang. En ook de coördinatie tussen armen en voeten was met momenten een beetje zoek. Ik vrees dat ik er bij Sterren op de dansvloer als eerste uit zou vliegen, maar dat maakt helemaal niks uit. Zolang we maar bewegen...

Commentaren

lichaamsbeweging Wel Elly proficiat, dat je de moed hebt om daar aan te beginnen. Ik kan je vertellen eigenlijk zou ik dat ook moeten doen,maar alleen komt het er nooit van he. Ik heb altijd wel een reden om het niet te doen te weinig tijd te koud te warm te ik weet niet wat. En wat de coordinatie tussen handen en voet betreft : die heb ik nooit gehad.
Heel veel groetjes
Gemma

Gepost door: gemma | 2006-02-16 om 18.41

Reageren op dit commentaar

goe bezig!! Een goed initiatief dat je hebt genomen!
Ik weet dat jij graag danst.Enkele lessen en je kan zo meedoen met sterren op de dansvloer, daar ben ik zeker van.
Allee, geniet nog even na.

Heel veel lieve groetjes,
Annita

Gepost door: annita | 2006-02-16 om 19.33

Reageren op dit commentaar

kan geen toeval zijn en leuk dat je er toch ook vrolijk van wordt
wanneer zouden er nieuwe preselecties zijn voor al die dansprogramma's ;-)
groetjes,

Gepost door: an | 2006-02-17 om 01.21

Reageren op dit commentaar

ster op of naast de dansvloer
zolang je maar straalt !

Gepost door: schilderia | 2006-02-17 om 21.42

Reageren op dit commentaar

Bewondering.. Hoi Elly,
Ik heb bewondering voor je... Ik mag er niet aan denken om nu te staan dansen op muziek... Alleen de relaxatie spreekt me momenteel aan :o) Voor de rest heb ik zo'n moe gevoel in armen en benen dat ik al blij ben dat ik de supermarkt haal en 's avonds de trap op kan naar mijn bedje toe. Fijn dat je er zo van genoten hebt... Enne... niet teveel spierpijn naderhand?? liefs, Annemie.

Gepost door: Annemie | 2006-02-18 om 12.29

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.