20-02-06

Herceptinedag

Vandaag ben ik naar het ziekenhuis geweest voor mijn driewekelijkse dosis Herceptine en deze keer is de tijd voorbij gevlogen. Er was een lief Italiaans dametje dat er maar op los taterde, heel gezellig. Ook nog even met mijn statief op stap geweest terwijl de Herceptine aan het lopen was om een bezoek te brengen aan mijn schoonvader die in hetzelfde ziekenhuis ligt. Voor ik het wist zat de Herceptine erin en kon ik terug naar huis. Sinds een half uur heb ik last van mijn rug en gal, maar dat heb ik in het verleden ook al wel gehad en dan was het meestal de volgende dag voorbij.

Er staan nu wel nog wat onderzoeken op het programma. Donderdag een hartscan om te controleren hoeveel de pompfunctie achteruit gegaan is in de laatste 3 maanden. Daarna een CT-scan van mijn longen om na te gaan waarom ik nog steeds blijf hoesten. Volgende week een scan om mijn botdensiteit te meten. De pillen die ik nu moet nemen veroorzaken osteoporose en als mijn botdichtheid nu al niet meer geweldig is, moet ik in de toekomst maandelijks een baxter krijgen om het bot te versterken en zo de osteoporose tegen te gaan.

Commentaren

Hey Elly, Zal je deugd gedaan hebben dat de tijd is voorbij gevlogen.Je hebt er al tijd genoeg door gebracht.En het is te hopen dat de rest ook goed is.Groetjes

Gepost door: Suzy | 2006-02-20 om 19.55

Reageren op dit commentaar

* Als ik dat allemaal zo lees vind ik je toch wel heel moedig hoor ,je moet het maar allemaal meemaken ,als je gezond bent kan je dit helemaal niet vatten en sta je er niet bij stil en vind je er zelfs geen woorden voor .
dus geef ik je maar een dikke knuffel Liefs Ninne

Gepost door: Ninne | 2006-02-21 om 00.09

Reageren op dit commentaar

en zo zie je maar... ... dat er massa's dingen bij komen kijken. knap dat je dit zo kwijt kan ook daar bewonder ik je voor. sterkte...

Gepost door: an | 2006-02-21 om 20.20

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.