31-03-06

 

30-03-06

Update

De laatste weken leed ik een beetje aan “blog-vermoeidheid” en heb ik niet echt laten weten hoe het gaat. Te moe, een gevoel dat ik in herhaling val, en ik wil bovendien geen klaag worden, daar heeft niemand wat aan en zo zit ik ook niet in elkaar. Omdat ik al een paar mailtjes en telefoontjes kreeg met de vraag hoe het nu gaat, bij deze toch een kleine update.

Een paar weken geleden werd de dichtheid van mijn bot gemeten. De uitslag was osteopenie, een lage botmassa dus, waardoor er een verhoogd risico is op fracturen. De afwijking is echter nog net geen osteoporose en in België krijg je dan geen terugbetaling voor botversterkende middelen.

De vermoeidheid blijft mij parten spelen, het lijkt wel of ik niet meer kan recupereren. Moeilijk om daaraan toe te geven, maar het is niet anders. Vaak rusten en niet te veel hooi op mijn vork nemen, dat probeer ik nu te doen. Niet altijd makkelijk met zo’n drukke puppy die continu kwajongensstreken uithaalt. Verder elke dag last van een ijl gevoel in mijn hoofd, pijnlijke en stramme gewrichten, hoofdpijn en een druk achter mijn ogen, net alsof mijn oogballen eruit gaan springen. Maandag is het weer tijd voor mijn driewekelijkse Herceptine-shot en dan ga ik eens horen wat de oncologe over dit alles denkt. Op de bijsluiter van de Arimidex staan die bijwerkingen vermeld, dus waarschijnlijk zal er weinig aan te doen zijn. Hopelijk is het een overgangsperiode waarin mijn lichaam moet wennen aan het medicijn en wordt het binnenkort wat minder. Afwachten dus, what’s new?

Dankzij het goede weer van de voorbije dagen heb ik de tuin al een beetje kunnen fatsoeneren en ben ik vaak met Figo gaan wandelen. Gisteren ben ik even gaan shoppen en heb ik een toffe jeans, een vestje en twee kleurrijke T-shirts gekocht, kwestie van de lente uit haar tent te lokken...

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende