28-06-06

 

Deze keer toch weer last van de Herceptine, vooral darmproblemen en rugpijn. Ik heb vandaag in het zonnetje zitten lezen en sinds de late namiddag gaat het een beetje beter. Die heerlijke zon zit daar waarschijnlijk wel voor iets tussen. Tja, ik ben dan ook een echt zonnemens!

Sinds het weekend speelt de vermoeidheid weer erg op; de recente gebeurtenissen, de stress, en het feit dat veel van wat 4 jaar geleden gebeurde opnieuw opgerakeld wordt zijn de belangrijkste triggers geweest. Compleet futloos ben ik, geen energie om iets te doen. Ik slaap de laatste dagen tegen mijn gewoonte dan ook een gat in de dag.

Morgen gaan we naar Edegem voor een controle bij de chirurg van ma. Er is ondanks de lymfedrainage toch vochtophoping ontstaan ter hoogte van de oksel, dus daar zal iets mee moeten gebeuren. Voor de rest gaat het naar omstandigheden vrij goed met haar.

Tijdens het weekend staan er eindelijk nog eens wat leuke dingen op stapel. Vrijdag een vat, zaterdag een verjaardagsfeestje en volgend weekend Werchter Classic met als hoofdact (voor mij dan toch) Sting. En al die dagen daartussen alleen maar platte rust… (alweer).

26-06-06

Comeva prijsuitreiking

Alianza en DigiShape winnen de Comeva en Fortis Startersaward 2006!

Op 22 juni overhandigde te Antwerpen Vlaams Minister van Economie, Fientje Moerman, de prijs voor vrouwen die dromen van een bedrijf aan

1) Vanessa Maes die met Alianza de totaalopvang wil verzorgen in echtscheidingszaken (prijs van de vakjury).
De hoofdprijs bedraagt € 10.000 aan begeleiding op maat om marktonderzoek te verrichten, een studiereis of boekhouder te betalen of de zaak op te fleuren bijvoorbeeld.

2) Sigrid Adriaenssens die onder de naam DigiShape beha’s op maat ontwerpt voor o.a. borstkankerpatiënten en waarvoor ik hier een oproep lanceerde won de publieksprijs.
Zij wint een cheque van € 2.000 vrij te besteden.

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende