20-07-06

Naar de kapper...

Puf puf, warm hé! Tropisch heet en daarbij ook nog opvliegers. Ik kan je verzekeren dat het geen ideale combinatie is… Gelukkig zijn de gevolgen van de Herceptine beperkt gebleven, dus daarover hoor je me niet klagen.

Gisteren voor de tweede keer voetreflexologie en nekmassage gekregen en er is al duidelijk verbetering. Zelfs met de huidige temperaturen heb ik bijna geen hoofdpijn meer, een hele opluchting. Niet meer elke dag 2 pijnstillers moeten nemen dankzij wat “voetenwerk”, wie had dat verwacht?

Vandaag was een leuke dag want ik heb iets gedaan waar ik al lang naar uitkeek; voor de eerste keer sinds bijna een jaar terug naar de kapper; ondanks de hitte toch even kippenvel. Een half jaar na de laatste chemo waren mijn haren eindelijk lang genoeg om ze te laten knippen. Weer een mooi modelletje, natuurlijk nog wel erg kort, maar die onhandelbare babypluisjes en het poedelpermanentje zijn (voorlopig?) toch verdwenen. Bovendien was mijn nieuwe haardos heel wit/donkergrijs, dus die heb ik acajou laten kleuren. Opnieuw een “echt” kapsel, terug een stapje dichter bij mijn oude ik. It feels great!

Commentaren

Elly wat ben ik blij te horen dat je je beter voelt en naar de kapper geweest, prachtig....ik weet van een vriendin hoe belangrijk dat voor haar was...dikke knuffel....viv

Gepost door: viv | 2006-07-20 om 19.48

Reageren op dit commentaar

Fijn! Heel blij voor je!

Hoe gaat Figo om met deze warmte?

Gepost door: lavender faery | 2006-07-20 om 19.49

Reageren op dit commentaar

Acajoue Elly Dag Elly, ik moet bekennen dat ik een beetje heb moeten inhalen met lezen vandaag! Ik ben blij te lezen dat je mooie momenten hebt beleefd in de voorbije dagen. 'k ben benieuwd naar je nieuwe haardos, en die ga ik toch gauw es komen bewonderen! Kusjes ook aan den Hans, Nanou en Figo.

Gepost door: Els | 2006-07-20 om 22.35

Reageren op dit commentaar

v-g Leuk om zulke dingen te lezen, het doet toch altijd deugd om te horen dat mensen die zo diep gezeten hebben er stilletjes maar zeker terug bovenop komen!
Elly, ik wens je een heel aangename vrijdag toe en lieve groetjes!

Gepost door: Veerle | 2006-07-21 om 11.13

Reageren op dit commentaar

sexy een kennis van me had , toen haar haar weer begon te groeien, ook haar " stoppeltjes van een paar cm"laten bijknippen en acajou kleuren zodat haar grijs-wit-zwart weg was.
Tsjonge, tsjonge, wat zag ze er sexy uit.

Gepost door: jolliefieke | 2006-07-21 om 11.21

Reageren op dit commentaar

Hallo, Ik heb juist je blog ontdekt via...via.... Fijn dat je een nieuw kapseltje hebt, zoiets kan je al enorm opkrikken. Verder nog veel moed en sterkte, maar ik merk je bent een sterke vrouw met wilskracht. Lieve groetjes.

Gepost door: denkertje | 2006-07-21 om 13.40

Reageren op dit commentaar

*** gewoonlijk is zo een warm weer niet ideaal voor hoofdpijn en dergelijke hé. Nog een fijne dag verder

Gepost door: emmy | 2006-07-21 om 17.10

Reageren op dit commentaar

:-) proficiat met uw nieuwe kapsel!

groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 2006-07-21 om 19.34

Reageren op dit commentaar

De volume knop is blijven open staan en alles is gedaan....ikke weer blij....knuffeltje viv

Gepost door: viv | 2006-07-22 om 00.37

Reageren op dit commentaar

v-g Elly, een heel goeie morgen en een aangename zaterdag gewenst!
Lieve groetjes

Gepost door: Veerle | 2006-07-22 om 07.43

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.