07-08-06

Ditjes en datjes

Ondanks de moeilijke week heb ik toch geprobeerd om af en toe iets leuks in te lassen.

Donderdag ben ik met ma op stap geweest. Toen ik 's morgens thuis vertrok was het heel fris en ik had me dus niet zomers gekleed. Terwijl we aan het shoppen waren begint de zon plots heel erg te schijnen, ik krijg opvliegers en begin te zweten alsof ik hard labeur aan het verrichten was (tja shoppen is dat eigenlijk wel hé…). We zijn snel een winkel binnengestapt en ik heb daar nog iets zomers uit de solden gekocht, de prijsetiketjes eruit laten knippen en onmiddellijk aangehouden. Die verkoopster en wijzelf hebben er eens goed mee gelachen...

Zaterdag hadden we thuis een last-minute etentje met enkele vrienden. Omwille van de negatieve weersvoorspellingen namen we het zekere voor het onzekere en werd het gourmet in plaats van barbecue. Uiteindelijk was het weer toch nog heel mooi en hebben we de hele avond in de tuin kunnen zitten.

Gisteren een verrassingsbezoek van schoonzus en schoonbroer, en zo werd het tegen alle verwachtingen in toch nog zo’n tof weekend dat ik helemaal geen tijd gehad heb om aan de voorbije week of de scan van woensdag te denken.

Vandaag in het ziekenhuis was het heel druk en hectisch. Vier uur daar moeten blijven voor een infuus dat anderhalf uur loopt omdat de apotheek “vierkant draait” en de dokter een supervolle agenda had. In de chemoruimte zat het vol dames en werd er luidruchtig gebabbeld over de bijwerkingen van de chemo, hoe moeilijk het is om ziek te zijn en positief te blijven, enz. Deze keer heb ik me afzijdig gehouden, mijn oren afgesloten en me ostentatief verdiept in mijn Humo omdat ik er niet zo’n zin in had om al die verhalen te aanhoren. Enfin, alles is goed gegaan, ik ben weer thuis geraakt en het zit er op voor drie weken.

Morgen staat er alweer iets leuks op de agenda. Massage en voetreflexologie, geen betere manier om de stress voor de scan even opzij te schuiven denk ik. Volgende week maandag en dinsdag werken de artsen in het UZA niet dus zal ik het resultaat meer dan waarschijnlijk op woensdag te horen krijgen. I’ll keep you informed…

Commentaren

Herceptine dag Wat hebben wij toch een dochter met een sterke overtuiging , dit kan ik weer wel aan denkt ze dan ,en oeps het zit er weeral in die herceptine , morgen is een andere en betere dag hopelijk , hoop doet leven !

Gepost door: Ma | 2006-08-07 om 18.31

Reageren op dit commentaar

'' Ik ben blij dat je toch leuke dingen kon doen!Iets onverwachts is meestal het prettigst. We duimen al voor de goede afloop van de scan. Je moet dan wel heel lang wachten op de uitslag maar we zullen maar positief denken zeker eh! Dat zijn we in elk geval van jou gewend.(of is het met een T)? Groetjes!!!

Gepost door: Marie-louise | 2006-08-07 om 18.34

Reageren op dit commentaar

Zet`m op Hallo Elly,

Prettig allemaal leuke dingen om je af te leiden.
Fijn is dat dat er mensen gewoon voor je zijn, zonder poespas.
Nu, het eerste gedeelte zit er weer op en ik duim voor je vor een gunstige uitslag a.s. woensdag. Zet`m op hoor !
Liefs,
Hilda

Gepost door: Hilda | 2006-08-07 om 18.34

Reageren op dit commentaar

... Sterk staaltje van jou om je te verdiepen in lectuur terwijl er om je heen over 'minder leuke dingen' wordt gepraat. Je hebt gelijk om je af en toe eens 'af te sluiten' en eens aan jezelf te denken. Je kan niet steeds alle zorgen van een ander met je meedragen... Goed ook dat je een fijn weekend hebt gehad.
Nu nog duimen voor de positieve uitslag van de scan.
Groetjes,
Lucrèce

Gepost door: Lucrèce | 2006-08-07 om 19.25

Reageren op dit commentaar

Elly tof met je moeder gaan winkelen. En dan nog snel wat gekocht....
Goed je, je oren te sluiten en de Humo te lezen....
Ze kunnen daar ook een mens laten wachten.....wens je een goede week, met weinig nevenwerkingen en heel goed resulaat, geniet van je massage...liefs viv

Gepost door: viv | 2006-08-07 om 23.55

Reageren op dit commentaar

voeten.... Geniet van je relax-voetenmoment...

Gepost door: jolliefieke | 2006-08-08 om 10.34

Reageren op dit commentaar

Hoi Elly hopelijk stel je het goed....liefs viv

Gepost door: viv | 2006-08-08 om 14.28

Reageren op dit commentaar

Dank... ... voor je tip! Foto's worden wel nog op een externe harde schijf + 2de computer opgeslagen. Is inderdaad veiliger. Ik mag er niet aan denken om alle foto's die ik in de loop der jaren genomen heb plots kwijt te geraken.
Prettige dag verder!
ps: ik hoorde dat men in de Antwerpse ziekenhuizen standaard Fosamax (Merck) voorschrijven bij Arimidex (ivm botpijn en ter voorkoming van Osteoporose). Heeft u dit reeds gehoord?

Gepost door: Lucrèce | 2006-08-08 om 15.54

Reageren op dit commentaar

positief Fantastisch toch hoe je zo positief kan blijven, Elly.
Heb je morgen nog die MRI en Zoladex-injectie?
Sterkte alleszins en we duimen weer voor goed nieuws natuurlijk!
dikke X

Gepost door: Rikkert | 2006-08-08 om 16.23

Reageren op dit commentaar

even geleden, maar ik had het heel druk. Hallo Elly,
Ik lees dat je weer een drukke week achter je hebt, en wacht op de resultaten van de scan, ik weet wachten duurt lang.
Wij zijn alvast positief, hopelijk ben jij dat ook !
Ik weet van u dagboek dat jij altijd zo positief bent, dat geeft jouw kracht en moed om door te gaan.
Ik ken u niet persoonlijk, maar ik moet zeggen ik vind jou een prachtvrouw.
Ik wens je het allerbeste, en doe de groetjes aan je mama.
Dikke knuffels van ons, Ingrid en Marc Colle.

Gepost door: ingrid | 2006-08-17 om 18.11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.