22-08-06

Dag tegen Kanker

Op donderdag 14 september 2006 organiseert de Vlaamse Liga tegen Kanker op en rond de atletiekpiste van het Provinciaal Domein De Nekker in Mechelen van 10 uur tot 22 uur de Dag tegen Kanker.

Zij willen daar het bevolkingsonderzoek naar borstkanker een nieuw elan geven. Tijdens een academische zitting maken ze een stand van zaken op en lanceren ze een actieprogramma om van de borstkankerscreening een succes te maken.
Mensen met kanker kunnen praten met lotgenoten en ervaringen uitwisselen of een ondersteunende babbel hebben met een VLK-vrijwilliger. De Dag tegen Kanker is tegelijk een ontmoetingsdag voor iedereen die op de één of de andere manier met kanker te maken heeft, er meer wil over weten, er wat wil aan doen of gewoon solidair wil zijn met de kankerpatiënten.

Op het programma staan o.a. doorlopend estaffeteloop, infostands, signeersessies, rookstopbegeleiding, zonnepreventie, de beweegmobiel, de mammobiel, sport en spelhapjes, drankjes en plantjes, tentoonstelling 'Kanker in beeld' en toneelvoorstelling 'Wintertulpen'.

Verder ook nog workshops sjaaltjes knopen en make-up en verzorging, individuele massage, infosessies, muziek, en nog veel veel meer.

Meer info en het volledige programma vind je op de site van de VLK

De toegang tot het domein en de deelname aan alle activiteiten gedurende de hele dag is volledig GRATIS!

Commentaren

14 september... was ik van plan om naar Mechelen te komen maar... ik ga dan onder het mes! Jammer. 'k Ga wel naar de Informatiedag Actie tegen Borstkanker in Gent in het ICC op 30 september. Is van de Stichting tegen Kanker.
Waarschijnlijk kreeg je het programma ook wel toegestuurd.
Groetjes en tot blogs.

Gepost door: Lucrèce | 2006-08-22 om 21.30

Reageren op dit commentaar

Mechelen ! Staat in ONZE agenda Elly!

Gepost door: Ma | 2006-08-23 om 21.46

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.