22-11-06

Scan

Ik kom nog even terug op het resultaat van de scan. Maandag was ik in het ziekenhuis voor mijn Herceptine en heb ik de scans kunnen bekijken. Er worden steeds beelden gemaakt vanuit een verschillend perspectief en er is maar 1 foto waarop je nog 2 vlekken ziet die niet in een lever thuishoren. Ze zijn echter heel vaag, geen grote vaste massa meer. Volgens de dokter zouden ze zelfs niet meer te zien zijn als er een gewone CT-scan genomen wordt, wat niet wegneemt natuurlijk dat ze er nog wel zitten, maar ze zijn duidelijk in rust.

De huidige behandeling met Herceptine, Arimidex en Zoladex wordt voortgezet in de hoop dat het verder vermindert of op zijn minst nog een poosje stabiel blijft.

Dat betekent dat ik het vanaf maandag, na twee jaar en half, ga wagen om terug te starten op mijn werk. De arts van het ziekenfonds keurde drie halve dagen per week goed, een ideale manier om het te proberen. Joepie, eindelijk opnieuw een beetje een normaal leven leiden. Ik had het eerlijk gezegd enkele maanden geleden nog niet durven hopen!

PS: Wie niet van geschiedenis houdt, zit hier de eerstkomende tijd niet aan het juiste adres vrees ik. Ik ben zo onder de indruk van Egypte dat ik er over kan blijven vertellen. En het is toch leuker om een beetje achtergrondinfo te krijgen bij de foto's hé.

Commentaren

scan Elly wat ben ik blij dat de uitslag van de scan zo positief is! Over de reis mag je nog heel veel vertellen,wij hebben die ook gemaakt en het was fantastisch en nu dus ook plezierig om er nog wat over te horen.

Gepost door: gemma | 2006-11-22 om 10.16

Reageren op dit commentaar

Goh, Elly... "terug aan het werk", wat een fantastisch goed nieuws!! Ik duim er voor dat het je lukt en dat het je niet te zwaar valt in het begin!
En laat de geschiedenislessen maar komen! Mij kan je er niet mee vervelen!

Gepost door: kaatje | 2006-11-22 om 10.38

Reageren op dit commentaar

veel geluk hallo elly ken je me nog langs deze weg kan ik je berijken goet e hoe was het op verlof ik mis je hoor kunnen we eens afspreken samen gezellig kletsen als je zin hept laat maar eens iets weten aan tante chris oke warme knuffel oke

Gepost door: Hemelaers Rachel | 2006-11-22 om 10.55

Reageren op dit commentaar

Zoals ik reeds schreef: fantastisch goed nieuws is dat! Houden zo! Ik duim alvast.
Goed dat je stilletjesaan kunt beginnen werken - 3 halve dagen is een rustige start. Wens je daar alvast veel succes mee en doe het zeker rustig aan.
Wat Egypte en de 'geschiedenisles' betreft: voor mij geen probleem hoor. De interesse is er zeker en misschien dat ik op een dag de stap naar de pyramides (e.a.) wel zet!

Gepost door: lucretia | 2006-11-22 om 11.37

Reageren op dit commentaar

Ik hoop echt voor jou Elly dat je leven terug een mormale vorm mag aannemen.
Zeker blijven schrijven over Egypte...ik ben er nog gids geweest en is een prachtig land...liefs vivke en dikke knuffel van Woeffie

Gepost door: viv | 2006-11-22 om 19.44

Reageren op dit commentaar

Spannend Elly, maandag terug aan de slag! 3 halve dagen lijkt misschien voor sommigen een rustige start, toch denk ik dat dit meer dan genoeg zal zijn! Maar ik zie het wel zitten, weet wel zeker dat je het (nog) kan. Wel blijven luisteren dat je lichaam en het niet als een nederlaag beschouwen als je je gaspedaal toch wat minder diep moet induwen!

Ik ben ook erg geïnteresseerd in je verhalen over Egypte en de farao's. Blijf ons nog even verwennen!

XXX

Gepost door: Rikkert | 2006-11-23 om 17.22

Reageren op dit commentaar

Eindelijk! Beste Elly,

Eindelijk kan je terug gedeeltelijk aan het werk. Je hebt er zolang naar uitgekeken.

Hopelijk valt de werkdruk mee na enkele jaren verplichte rust. Het zal wel goed doen om je collega' s terug op de werkvloer te zien.

Veel succes!

Liefs,
Chris.

Gepost door: Chris | 2006-11-23 om 18.15

Reageren op dit commentaar

OOoooh dat is wel bijzonder goed nieuws natuurlijk dat je terug kan werken!
Fijn weekend

Gepost door: Ourlipsaresealed | 2006-11-24 om 19.27

Reageren op dit commentaar

heel blij... ... te horen dat de uitslag van de scan zo goed was... en ik krijg zin ook naar egypte te vertrekken door je schrijfsels!

Gepost door: cancer chick | 2006-11-25 om 09.53

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.