18-12-06

Weinig nieuws

Er is hier maar weinig te melden. De buikgriep is volledig voorbij en de bijwerkingen van de Herceptine van vorige week zijn verteerd.

In het weekend zijn we op geschenkenjacht geweest en buiten een paar kleinigheden is ons lijstje afgewerkt. Oef, die stress is ook weer achter de rug. Wat een drukte in al die winkels zeg. Niks leuks aan vind ik. Elk jaar neem ik mij voor om de cadeautjes de volgende keer vroeger te kopen, maar nog nooit ben ik daarin geslaagd. Alvast een eerste goed voornemen voor 2007 dus!

Op het werk gaat alles naar behoren en stilaan begin ik me terug thuis te voelen. De organisatie thuis staat ook bijna op punt; een vaste dag voor de verschillende huishoudelijke dingen en niet meer ‘ik zal morgen wel zien’ zoals ik het de laatste jaren gewoon was. Op die manier lukt het me beter om werken, het huishouden doen EN rusten te combineren. Wat ik wel mis is de tijd om een boek te lezen. Dat past voorlopig niet in het schema omdat ik meestal te moe ben als alle andere dingen afgehandeld zijn.

Een kerstboom hebben we dit jaar niet gezet. Onstuimige, gekke Figo met zijn lange staart zou wel eens voor ongewenste ongelukken kunnen zorgen en ik zou het zonde vinden om mijn mooie kerstballen op die manier kapot te laten gaan. Ons huis is wel gezellig versierd met veel lichtjes en kaarsjes. Om eerlijk te zijn vind ik het niet eens zo erg dat er geen boom staat; het bespaart me weer een hoop werk…

Commentaren

Kerstboom
Beste Elly,

Ik ben blij te horen dat het werk meevalt, want na enkele jaren thuiszitten zal dat toch een hele aanpassing zijn.

Wat de kerstboom betreft: wij hebben er meer dan 5 jaar geen meer gezet, maar wel altijd onze grote kerststal, die mijn vader 50 jaar geleden gemaakt heeft. De beelden zijn nog altijd dezelfde.

Nu zijn we terug een boom gaan kopen en ik heb hem gisteren versierd. Ik geniet er wel van.
Deze avond ga ik de stal zetten.

Zonder boom kunt ge inderdaad ook de kerstsfeer
oproepen.

Liefs,
Chris.

Gepost door: Chris | 2006-12-19 om 13.01

Reageren op dit commentaar

Kerstboom! Met of zonder boom,we maken er een speciaal feestje van, wees maar zeker!!!!Ook nog beter misschien voor mijn allergie???X

Gepost door: Ma | 2006-12-26 om 15.33

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.