20-03-07

Controle

De bloedwaardes zijn oké, dus mag ik vandaag met de tweede week starten. De hoofdpijn en pijnscheuten in mijn hoofd worden veroorzaakt door de Xeloda. Het abces is zo goed als genezen. Sinds vorige week slaap ik heel onrustig en dat begin ik te voelen. Vandaag stonden er een paar huishoudelijke klusjes op de agenda, maar die stel ik uit. Een beetje rusten, meer zit er niet in.

Commentaren

anders... Hoi,Elly,
Deze 'pillenkuur' is toch helemaal anders dan een chemokuur,eh. Goed dat je iets minder last hebt van de nevenwerkingen.Maar élke nevenwerking is er één teveel natuurlijk. Je rust maar goed, die klusjes komen je niet achterna.(en ik kan het weten,hoor.)En er gaat niemand iets van zeggen.

Hou je haaks,

Groetjes,
Annita

Gepost door: annita | 2007-03-20 om 13.43

Reageren op dit commentaar

Jaarmarkt Na een koude fiets tocht terug thuis ,alles goed verlopen, lekker gaan eten bij de GRIEK met vrienden, nu in mijn relax,toch hebben we je erg gemist Elly, dat etentje heb je nog te goed hoor!!

Gepost door: Ma & Pa | 2007-03-20 om 18.57

Reageren op dit commentaar

"Fijn"dat het bloed goed was en je dus met de 2e week mag beginnen.
Wat een goed gedicht via Chris, inderdaad anderen "weten"het allemaal zo goed, je MOET genieten, en je MAG wel blij zijn met dit of dat, komt me bekend voor als BKpatient.
Laten we vooral proberen zo dicht mogelijk bij onszelf te blijven en elkaar zo positief mogelijk te steunen.
Als tip wil ik je alleen vertellen dat toen ik zweertjes etc. in mijn mond kreeg ik veel heb gehad aan Q10 pillen, misschien iets voor jou?
Sterkte met het kuren en ik wens je veel genietmomenten, misschien kun je een beetje lekker lezen? Heb je genoten van de boeken van Donna Tart dan vind je misschien "Calamiteiten voor gevorderden" van M. Pesschl een fijn boek, het is een enorme pil, maar ik heb ervan genoten!
Liefs, Sophia

Gepost door: sophia | 2007-03-20 om 20.39

Reageren op dit commentaar

HAllo Even langs geweest Elly
Sterkte en een knuffel van mij
Ninne

Gepost door: Ninne | 2007-03-21 om 10.48

Reageren op dit commentaar

Dag Elly, Heb gisterenavond aan jou gedacht. Er was in het Zuiderpershuis in Antwerpen een gespreksavond georganiseerd door Radio 1 in het kader van 'komt op tegen kanker'. (samen met Sanoma Magazines , naar aanleiding van de lancering van de eerste Vlaamse Pink Ribbon)
Ik ontmoette daar ook 'Cancer Chick' (Kr.v.d.B)en ik moet zeggen dat ik ontroert was bij deze ontmoeting. We hebben elkaar een warme knuffel gegeven en daarbij dacht ik ook aan jou ...
Vervelend dat je nu ook nog slaap te kort komt door die medicijnen... probeer zoveel mogelijk te rusten en even 'de boel de boel' te laten. Ik weet dat is niet altijd even gemakkelijk. Hier stapelt het werk zich ook langzamerhand op omdat ik precies niet alles meer alleen kan doen.
Hopelijk milderen deze bijwerkingen met de tijd... ik hoop het echt.
Sterkte Elly en knuffel
ps: het maandblad MILO lag gisteren al in de winkel... ik dacht dat het pas eind deze maand zou verschijnen.

Gepost door: lucretia | 2007-03-21 om 12.05

Reageren op dit commentaar

hou je taai fijn dat de waarde goed zijn
en de huishoudelijke klusjes kunnen wel wachten denk aan je eigen
volg je lichaam
liefs silvia

Gepost door: silvia | 2007-03-21 om 13.11

Reageren op dit commentaar

Elly, goed dat je waardes goed zijn. Spijtig dat het weer zoveel van je krachten moet kosten.
Blijven vechten, ook al kan ik me indenken dat het niet altijd even gemakkelijk is.
Gemma

Gepost door: gemma | 2007-03-21 om 17.44

Reageren op dit commentaar

Elly gelukkig ook wat goed nieuws, nu hopen dat de nevenwerkingen niet te hevig worden. Rot is dat, je wil wat doen en krijgt de moed of krachten niet. Hou de moed erin, Dikke knuffel

Gepost door: viv | 2007-03-21 om 19.34

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.