25-05-07

Kuur 4

Dag 5 van de Xeloda kuur en het valt nog mee. Handen en voeten beginnen terug pijn te doen. Volgens de oncologe is dat nog maar een begin. Mijn voetjes zullen volgens haar verschillende keren een nieuw velletje krijgen. Geen leuk vooruitzicht, maar ik zoek naar een positieve kant en dat is dat ik een eeltloze zomer tegemoet ga… Heb haar maandag enkele dingetjes gemeld waar ik last van heb en die blijken allemaal door de Xeloda veroorzaakt te worden: onrustig slapen, lopende neus en pijnlijke ogen. Voor het hoesten wordt een allergieonderzoek gedaan, maar zeer waarschijnlijk is het de Herceptine waarop ik reageer. Volgende maand is het 3 jaar dat ik dat krijg; logisch toch dat mijn lichaam op een bepaald moment begint te protesteren. Verder was er ook nog goed nieuws. Het resultaat van de botscan was helemaal goed.

Door omstandigheden ben ik deze week nog niet gaan werken, maar ik ga dadelijk de auto richting Hasselt manoeuvreren en het er op wagen. Hopelijk moet ik geen tussenstops maken om een toilet op te zoeken.

Morgen hebben we een feestje want ma is jarig. Omdat er vandaag wegens de poststaking geen kaartjes zullen komen wens ik je langs deze weg alvast een gelukkige verjaardag ma!

angel_behind_love_heart_flowers_sm_nwm

Commentaren

verjaardag ma Een gelukkige verjaardag voor je ma!
Elly hopelijk heb je een fijne werkdag en niet teveel ongemakken.
groetjes
gemma

Gepost door: gemma | 2007-05-25 om 07.57

Reageren op dit commentaar

*** Ik wens je ma een gelukkige verjaardag toe. Ik wou het hier nog eens van me afschrijven hoe verschrikkelijk ik het vind van alles wat je moet ondergaan. Maar... ik vind geen woorden. Ben blij dat je nog altijd het positieve weet te zoeken en vinden. Ik denk aan je! x

Gepost door: nana | 2007-05-25 om 08.41

Reageren op dit commentaar

kuur Hoe kan je iemand sterkte wensen, die al zo sterk lijkt? Is dat ook geen loos cliché. Ik waag het er toch op. Dat je de kracht en de moed die je hebt nog lang mag behouden. Dat er veel mensen met je meegaan op die weg!
hasselt? Ik hoop van harte dat je er zonder problemen bent geraakt)

Gepost door: sodade | 2007-05-25 om 10.45

Reageren op dit commentaar

Ik wens dat je lekker kan genieten op het feestje bij je ma.
Probeer er een fijne dag van te maken.

Gepost door: mandy | 2007-05-25 om 15.46

Reageren op dit commentaar

Het is goed dat je botscan in orde is.
Mag ook ik je moeder een fijne verjaardag toewensen.
Hopelijk je er een fijne dag van maken en een prachtig weekend
Bedankt voor je mailtje
Groetjes

Gepost door: Katy | 2007-05-25 om 19.38

Reageren op dit commentaar

Elly - Proficiat met je mama. als ik dit zo lees heb jij veel moed. Ik denk dat je dit maar eerst echt begrijpt als je erzelf voorstaat. Hopelijk vinden ze snel medicaties die minder nevenwerkingen hebben. Wens je het beste met zo weinig mogelijk ongemakken. Dikke knuf

Gepost door: viv | 2007-05-25 om 23.35

Reageren op dit commentaar

Hoi Elly,
Wat fijn dat de botscan goed was, lekker weer eens een positief bericht he!
Wat een gek bijverschijnsel zeg die handen en voeten, lijkt het op neuropathie, dat kreeg ik van de Taxol, alsof mijn voeten in brand stonden.
Ik hoop dat het goed blijft gaan deze kuur en fijn dat je weer naar je werk kan gaan en naar je moeders verjaardag, alvast gefeliciteerd!
Meid, veel sterkte, rust en geluk maar weer.
groetjes, Sophia

Gepost door: sophia | 2007-05-26 om 22.26

Reageren op dit commentaar

Gefeliciteerd! Lieve Elly,
Je bent een kanjer,
gefeliciteerd met je moeder!
Liefs van Simone

Gepost door: Simone | 2007-05-27 om 18.05

Reageren op dit commentaar

kuur 4! Ogen (!), handen, voeten, slapen, neus... het zijn van die ongemakken. Dus dubbel genieten van de rustweek, hé. Ben heel blij met je goede botscan. Da's weeral een motivatie om alles vol te houden. En nog zin om gaan te werken? Onstuitbaar!
Groetjes aan je ma Kris

Gepost door: Kris | 2007-05-28 om 17.30

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.