08-06-07

Beterschap

Er zit wat schot in de zaak. Geen diarree meer en minder pijn aan de voeten. Nu kan ik toch nog een paar dagen genieten van de rustweek. Hoewel je vandaag niet kan meetellen want deze namiddag heb ik Herceptine en een consultatie met mijn oncologe. Dat wordt een paar uurtjes ziekenhuis.

Ik sprak deze week met een lotgenote die al anderhalf jaar Xeloda neemt. Zij had het eerste jaar ook voetproblemen, maar blijkbaar in mindere mate. Een vrouw die deelneemt aan dezelfde studie als zij is ondertussen verplicht een rolstoel te gebruiken omdat haar voeten zo toegetakeld zijn. Zo ver ga ik het zeker niet laten komen!

Gisteren hebben we onverwacht in onze portemonnee mogen tasten. Zowel de wasmachine als de droogkast hebben de geest gegeven en die kan ik absoluut niet missen. Er staan nu twee nieuwe toestellen te blinken. Bovendien had ik gisteren problemen met de ADSL verbinding. Geen telefoon en geen internet meer. De helpdesk van Belgacom kreeg het niet opgelost en wilde vandaag iemand sturen. Als er iets niet functioneert, heb ik altijd de neiging gehad om niet op te geven en te zoeken naar een oplossing. Zeker als het internet, mijn venster op de buitenwereld, betreft. Ik word supernerveus als dat niet werkt. Ik heb zelf dan maar zolang geprutst tot het in orde was. Een paar uur later kon ik terug online.

Nog even reclame maken voor de website van The Kings Delight, waar je alle informatie (recepten, foto’s,…) over het Afrikaans feesie en alle andere feestjes vindt. Neem maar eens een kijkjeIMG_5540_1

Commentaren

Gelukkig dat je nu toch wat minder last hebt van de bijverschijnselen.Probeer er van te genieten!
En wat je huishoudelijke apparaten betreft,je zal altijd zien dat alles tegelijk stuk gaat.
We zijn ook zo verwent en kunnen geen dag zonder eigenlijk.Hoop dat je van de nieuwe aankopen lang plezier mag hebben.

Gepost door: mandy | 2007-06-08 om 10.12

Reageren op dit commentaar

*** Fijn weekend!

Gepost door: nana | 2007-06-08 om 10.25

Reageren op dit commentaar

Huizing Hoi! Ben net terug van controle bij onze Manon. Ze was weer echt zichzelf; aangenaam begaan en heel eerlijk. Wat een mens hé!
Hopelijk heb je een goede ziekenhuisdag - voor zover dat mogelijk is!
dikke knuffel, Annemie

Gepost door: annemie | 2007-06-08 om 10.57

Reageren op dit commentaar

Blij te lezen dat een en ander aan het settelen is. Hopelijk wordt de namiddag ziekenhuis ook goed verteerd en kan je het weekend in betere omstandigheden in.

Gepost door: sodade | 2007-06-08 om 13.36

Reageren op dit commentaar

amai zeg... je hebt belgacom niet nodig ;-) maar als er iets niet lukt ja... dan zoek je meestel snel zelf achter een oplossing!
fijn weekend!

Gepost door: Ourlipsaresealed | 2007-06-08 om 19.37

Reageren op dit commentaar

ammaie das ook pech zo een paar machines kapot
maar ja een ongeluk komt nooit alleen
fijn weeknd

Gepost door: mieke | 2007-06-08 om 19.46

Reageren op dit commentaar

Herceptine dag. Wat een hete dag vandaag,jij zal het zeker aan de lijve ondervonden hebben, in de kliniek,maar je hebt momenteel geen andere keuze,wij bewonderen je ongelooflijk ,als je dat maar weet!
WARME groetjes uit het zwoele MOl!

Gepost door: Ma | 2007-06-08 om 22.16

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.