28-07-07

Herceptine

Gisteren heb ik mijn dosis Herceptine weer gehad. Port a cath gaf geen bloed, dus Magnesium spuitje om zeker te zijn dat hij op de juiste plaats zat, ja dus, en bloed prikken via mijn hand. Au au… en blauw. Tijdens het prikken werd ik gelukkig afgeleid. Mijn oncologe praatte al een hele tijd over Diane, een lotgenote wiens verhaal heel erg gelijk loopt met het mijne en gisteren heb ik haar eindelijk ontmoet. Zoals je in de reacties al schreef Diane, samen blijven we ervoor gaan!

Er was weer goed nieuws. De ontstekingswaardes in het bloed blijven de goede kant opgaan én mijn tumormarker is in de laatste 2 weken nog verder gedaald tot een normale waarde. We zijn er nu dus zeker van dat de darmontsteking voor de verhoging zorgde. Ik vernam wel dat ik tijdens mijn ziekenhuisverblijf bloedarmoede had en die waarde is nog niet in orde. Dat verklaart mijn vermoeidheid. Sinds ik thuis ben van het ziekenhuis, slaap ik elke namiddag een uurtje of twee en dat heb ik nooit eerder gedaan, zelfs niet tijdens de chemokuren. De laatste dag in het ziekenhuis waren mijn witte bloedcellen veel te hoog (26.000), maar ik heb er geen idee van hoeveel ze nu zijn want dat ben ik vergeten te vragen.
Ik was in die 10 dagen dat ik zo ziek was verschillende kilo’s verloren en er zijn er (spijtig genoeg) al terug een paar bijgekomen. Ze hadden van mij mogen wegblijven, maar ik zal het maar beschouwen als een goed teken hé.

Commentaren

Elly volgens mij is dat ook een goed teken als je terug bij komt. Blij dat het goed klikt dus jou en Diane. Helpt altijd een goede soulmate.
Dikke knuf en bedankt voor je reactie. viv

Gepost door: viv | 2007-07-28 om 10.10

Reageren op dit commentaar

weekend ik hoop dat je nu een aangenaam weekend tegemoet mag gaan en dat bijwerkingen achterwege blijven.

Gepost door: sodade | 2007-07-28 om 12.32

Reageren op dit commentaar

dag na dag... kom ik kijken hoe het met je gaat...
" nen dunne, slappe mens kan ni vechten....met die extra " bagage" ( proficiat voor mezelf voor de mooie woordkeuze) zal het vast en zeker beter lukken..

Gepost door: jollie fieke | 2007-07-28 om 18.46

Reageren op dit commentaar

beter fijn dat het weer beter gaat en super dat de waardes gezakt zijn
blijven knokken he
liefs silvia

Gepost door: silvia | 2007-07-28 om 19.16

Reageren op dit commentaar

Beter worden , Bij het lezen deze avond van allerlei zinnige uitspraken,viel mijn oog op het volgende.
Ik ben niet van plan mijn leven te laten draaien
rond het feit dat ik moet afvallen.
Ik heb wel andere dingen te doen.

Gepost door: Ma | 2007-07-28 om 20.07

Reageren op dit commentaar

=^..^= nadat ik de chemo doorspartelde bekloeg ik mij ( bij manier van spreken hé ) bij mijn oncologe dat ik niets vermagerd was... waarop zij zei dat ik blij moest zijn, dat betekende dat mijn lichaam beter gewapend was en ik sneller recupereerde...
en zoals je Ma zegt, we hebben wel andere dingen te doen dan ons zorgen te maken over een paar zwembandjes meer of minder hé ;-)))

Gepost door: Talleke | 2007-07-28 om 22.27

Reageren op dit commentaar

Het is niet niks wat er allemaal in je lichaam krijg, maar je kun het aan. Ik wens je veel sterkte tijdens het kuren. Ik heb het zelf ook gehad en kijk je uit voor je nagels, anders er gewoon nagelverharder opdoen, dat helpt echt.

Sterkte en ik wens je een gezonde toekomst toe.

Liefs Lida

Gepost door: Lida | 2007-08-02 om 12.35

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.