31-08-07

Niet te geloven

Valse dokteres behandelde kankerpatiëntjes
In een gerenommeerd ziekenhuis in Hamburg heeft een dokteres jarenlang doodzieke kankerpatiëntjes behandeld terwijl ze helemaal geen doktersdiploma had. Ze is op staande voet ontslagen.

C. (33) was geliefd bij haar patiënten en collega's. Onlangs kreeg ze zelfs nog een prijs voor haar wetenschappelijk werk in de Eppendorf-kliniek. Nu blijkt dat de dokteres een oplichter eerste klas was. Het was de Artsenkamer die op de fraude uitkwam toen ze een kopie vroegen met haar erkenningsnummer. Dat bleek vals. Net als haar diploma's fysica, geneeskunde en allerlei officiële toelatingsdocumenten overigens. Volgens haar collega's heeft ze nooit schade aangericht. 'Ze was heel bekwaam, collegiaal en zette zich enorm in', zeggen ze. Volgens de kliniek zouden de patiënten geen schade hebben opgelopen door haar toedoen.

28-08-07

Kreta

rithbeachWe kregen een mailtje van het reisbureau om te melden dat het hotel dat wij in Kreta hebben uitgekozen overboekt is.

De touroperator biedt ons tegen dezelfde prijs een kamer aan in een ander hotel (Rithymna Beach in Rethymnon), volgens de website nog luxueuzer, en bovendien volpension in plaats van halfpension. Niet getwijfeld dus, we hebben het aanbod aanvaard.
Hopelijk levert het ter plaatse geen problemen op want we moeten vertrekken met de oorspronkelijke tickets waarop het andere hotel nog vermeld staat.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende