01-10-07

Weekend

Het goede nieuws van vrijdag zorgde ervoor dat we de bruiloft van mijn neef ongeremd konden vieren. Er werden traantjes weggepinkt, eerst in de kerk en later op het feest toen Wim een eigen gecomponeerd nummer bracht voor zijn Tinne. Daarna hebben we uitbundig gedanst tot in de vroege uurtjes.

Het werd een heerlijk weekend, maar daarvoor moesten we wel enkele hindernissen nemen. Bij aankomst in de namiddag bleek dat het hotel twee weken geleden failliet verklaard werd en dat de overnemers niet op de hoogte waren van de 6 kamers die we geboekt hadden. Na een nerveuze race tegen de klok om op tijd in de kerk te zijn -soms leek het net of we een rally aan het rijden waren door die smalle veldwegeltjes in de Vlaamse Ardennen- vonden we uiteindelijk toch allemaal onderdak. Wij als laatsten pas ’s avonds om half acht toen de receptie al in volle gang was, erg stressy dus.

Na een korte nacht gingen we gisteren met de familie wandelen op het platteland in Zwalm, brachten we een bezoek aan Oudenaarde –mooie stad trouwens- en na een etentje keerden we voldaan maar moe huiswaarts. Vandaag op mijn positieven komen en rusten… IMG_6260_1IMG_6255_1IMG_6271_1

Commentaren

Hi Elly dat wilt ook lukken dat net dat hotel failliet was gegaan. Gelukkig opgelost. Zo te lezen heb je genoten en wie zien we bij diertjes staan Elly. Net zoals ik. Diertjes in de buurt, Viv in de buurt. Liefs

Gepost door: viv | 2007-10-01 om 10.36

Reageren op dit commentaar

fijn dat je zo genoten hebt super nu maar uitrusten he
liefs sil

Gepost door: silvia | 2007-10-01 om 10.40

Reageren op dit commentaar

leuk Weekend Vond het ook een heel leuk weekend ondanks de ongemakken van het hotel en toestanden...
Moeten dit beslist nog eens overdoen. Misschien als er een babyborrel aankomt bij Wim en Tinne ? Alle redenen zijn goed genoeg.
Maar dan daags voordien wel effe checken bij het hotel of alles wel ok is, niet ?
Slaapwel
Ilse

Gepost door: Ilse | 2007-10-01 om 22.01

Reageren op dit commentaar

=^..^= De Zwalmstreek... P R A C H T I G!!!!

En nog prachtiger is het goede nieuws uit je vorig bericht!!!!!

Gepost door: Talleke | 2007-10-02 om 07.28

Reageren op dit commentaar

Koers met hindernissen... Leuk om lezen wel, maar stresserend...
Toch blij met je verslagje, keek er al sinds gisteren naar uit.

XXX

Gepost door: r | 2007-10-02 om 08.48

Reageren op dit commentaar

goed om dit alles te lezen: het genieten, het plezier, zelfs de hotelperikelen. Maar toch vooral dat het goed was.

Gepost door: sodade | 2007-10-02 om 08.57

Reageren op dit commentaar

Druk weekend Raar maar waar,wat ons allemaal weer overkwam,maar met Elly haar organizatie talent kwam alles op zijn pootjes terecht.
Moet nu juist dat ene mooi hotel sluiten,zonder ons te verwittigen,en de niewe eigenaars waren heel vriendelijk maar alles was al terug volgeboekt zonder ons gezelschap,omdat de vorige eigenaars alles in de computer gewist hadden,zo zie je maar wat er kan gebeuren.
Maar het was verder prachtig,en wij waren met allen zo gelukkig dat ELLY er bij was,dus extra genoten van alles,en zeker ook van de champagne en lekkere wijn uit de wereldwinkel!
Het was ook een heel speciale locatie uit de 16de EEUW,in Zegelsem ,waar Herman Teirlinck,zijn streekroman schreef Maria Spermalie in 1940.
Zeker eens het bezoeken waard!
Vandaag vertrekken de jonggehuwden op huwelijksreis,wij wensen ze veel plezier!!!!!!

Gepost door: Ma | 2007-10-02 om 10.54

Reageren op dit commentaar

Het was niet mijn bedoeling enkel met een 'r' te ondertekenen, dit warhoofd had weer eens niet opgelet of was te snel...? (zie 3 reacties eerder).

En, lieve Ma van Elly, had ik het niet gedacht dat het Elly was die ervoor gezorg heeft dat alles toch nog op zijn pootjes terecht kwam. Hoe kan het ook anders?

groetjes,

Gepost door: rikkert | 2007-10-02 om 11.37

Reageren op dit commentaar

Goed om te horen dat je,ondanks de ongemakken,een fijn weekend hebt gehad.Wij zijn ook heerlijk weggeweest en zijn nog aan het nagenieten dankzij de vele foto`s.En ik las van jou goede uitslag,gefeliciteerd!

Gepost door: mandy | 2007-10-02 om 16.47

Reageren op dit commentaar

Hey hey Elly
Wat fijn dat het weekeinde toch nog goed gekomen is. Maar nog fijner dat je uitslag deze keer beter was.Eindelijk weer eens positief nieuws. Ik wil je heel veel sterkte toewensen. Je bent moedig dat je steeds zo door gaat. Liefs van Jessy

Gepost door: jessy | 2007-10-03 om 08.50

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.