21-03-10

Bijna...

P1000049


De lijstjes zijn klaar, aankopen gedaan en de meeste voorbereidingen getroffen.
Ik ben bijna klaar voor de reis!
Nog een paar nachtjes slapen…

12-03-10

Toestellen

Dinsdag kreeg ik chemo en Herceptine en er is alweer een nieuw pilletje toegevoegd aan mijn lijst, een bètablokker voor mijn hoge hartslag deze keer.

Ik hoopte op een lagere tumormarker en toen bleek dat hij hetzelfde gebleven was, voelde ik wel wat ontgoocheling. Een daling is altijd beter… Maar het wijst op een stabiele situatie en volgens de arts is dat zowat het beste wat we momenteel kunnen verwachten.

De bedoeling was om de rest van de week niet veel te doen, maar… gsm werkte niet goed meer, dus ben ik woensdag een nieuwe gaan kopen. Zo weinig mogelijk prullaria zei ik tegen de verkoper, maar blijkbaar is dat er gewoonweg niet meer. Heb de simpelste en bijna goedkoopste gekozen en toch zitten er veel overbodige snufjes op.

Ter voorbereiding van de reis werd er ook een nieuw fototoestel gekocht (daar wilde ik er eentje met net wel die extra mogelijkheden).
Twee toestelletjes die ingesteld en getest moeten worden dus weinig sprake van postchemo-rust tot nu.

Het fototoestel is van een ander merk dan het vorige en alle instellingen zijn anders. Dat wordt nog heel wat oefenen voor de reis binnen 2 weken want ik wil er zeker van zijn dat ik probleemloos foto’s kan maken van de antieke Egyptische schoonheden.

De cortisone die je bij de chemo krijgt en die voor ‘kunstmatige energie’ zorgt, lijkt nu uitgewerkt. Vandaag zal er dus niet veel geoefend worden want mijn lichaam zegt dat het tijd is voor rust en ik ga naar die wijze raad luisteren.