10-08-10

Planning

Vandaag bleek dat de tumormarker langzaam maar gestaag blijft stijgen, wat natuurlijk niet verwonderlijk is na de vaststelling van het buikvocht vorige week.

Zo extreem als het vroeger al een paar keren was, zal het niet zijn. Ik merk zelf wel dat ik er iets meer last van heb, vooral in de darmen, maar voor de rest voel ik me oké.

Op 23 augustus staat er een CT-scan van de buik op de planning. De volgende dag zit ik samen met mijn oncologe om de beelden te bekijken en te bespreken wat de mogelijkheden zijn en wat we uiteindelijk zullen doen.

In de tussentijd kan zij al eens nadenken over de opties want er is al heel wat geschut uit het arsenaal opgebruikt ondertussen, maar blijkbaar toch niet alles. Er is dus nog hoop! 

Ik sluit af met dezelfde woorden als in mijn vorig bericht: nog even afwachten dan maar...

Commentaren

Ik duim keihard mee voor je!

Gepost door: tijdtussendoor | 2010-08-10 om 19.15

Reageren op dit commentaar

hier wordt ook geduimd! gadver, wat is het toch altijd weer spannend hé, dat wachten en afwachten... daar kunnen ze toch wat van hé! grrrrr... maar je berichtje klinkt eigenlijk nog wel hoopvol vind ik?! veel sterkte met het wachten maar weer... en hopelijk intussen nog wat goeie dagen om een beetje te genieten hé!
dikke knuffel!

Gepost door: tricky | 2010-08-10 om 20.40

Reageren op dit commentaar

Ik herinner me dat de oncologe me ooit zei dat er nog heelwat in haar rugzakje zat en toen dacht ik er het mijne van.
Maar als ik zie wat jouw oncologe er ondertussen al allemaal heeft uitgehaald en dat blijkt dat het nog niet leeg is... we blijven hopen Elly!
En... afwachten...

Gepost door: Rikkert | 2010-08-11 om 08.52

Reageren op dit commentaar

Blijven hopen!! Wij duimen alvast mee met je!!
Dikke knuffels uit Arendonk!
Katleen

Gepost door: katleen en Jens | 2010-08-11 om 11.25

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.