05-11-10

Rug - vervolg

We zijn nu een tiental dagen verder en eindelijk zit er een klein beetje vooruitgang in de rugpijn.

Niet te lang rechtstaan en niks zwaars optllen, dan gaat het wel. Nog vier keer naar de kine en dan zullen we zien of ik mag stoppen.

Gisteren Herceptine gehad en bloed gecontroleerd. Tumormarkers blijven heen en weer slingeren. Lichte dalingen, lichte stijgingen. Stabiel heet dat dan. Daar kunnen we mee leven.

Commentaren

Hopelijk mag de vervelende rugpijn vlug over zijn.
Heel vervelend, veel sterkte!
liefs Katleen

Gepost door: katleen en Jens | 2010-11-05 om 09.02

Reageren op dit commentaar

Fijn dat het weer iets beter gaat met je rug.
Die tumormarkers daar zijn we zo op gefixseerd, liever hebben we dat ze ze zakken maar leren dat we ook al tevreden moeten zijn met stabiel blijven.

Gepost door: monique gerritse | 2010-11-05 om 10.37

Reageren op dit commentaar

Ik hoop ook de de rugpijn snel over is.
Sterkte

Gepost door: jet | 2010-11-05 om 16.00

Reageren op dit commentaar

Hallo Elly,

Hopelijk is de rugpijn snel beter. Naar de kine gaan kan wonderen doen, ben er momenteel ook mee bezig! Enne nog een tip om uw rug lekker te ontspannen: een warm kersenpitkussentje, dat kan wonderen doen!

Liefs,
Igna

Gepost door: Igna | 2010-11-05 om 23.35

Reageren op dit commentaar

Je begint verdomd veel op de Dalai Lama te lijken :).

Fijne zondag!
X

Gepost door: Rikkert | 2010-11-07 om 08.04

Ik hoop dat je je beter voelt ondertussen

Gepost door: Tal | 2010-11-07 om 09.25

Reageren op dit commentaar

Wij gaan(rijden natuurlijk)naar Sherpenheuvel zo dadelijk naar de kaarskens processie.
Als het een beetje donker is en men ziet die stoet voorbij trekken ,dat doet mij ieder jaar weer denken aan dat we er niet alleen voor staan.
Al die mensen die geloven dat het kaarslichtje ons door de donkere dagen van ons leven kan loodsen.

Geloof ,hoop, en ,liefde.
XXX

Gepost door: Ma Elly | 2010-11-07 om 12.10

Reageren op dit commentaar

Hoi Elly,
In de week had ik je verhaal nog eens gelezen, heel soms doe ik dat nog is, en telkens verschiet ik er weer van wat jij allemaal al hebt moeten doorstaan. Hoe taai je bent om het allemaal te doorstaan en blijft vechten, maar ja, je hebt weinig ander keus zeker hé. Waarschijnlijk geld dit voor veel meer kankerpatiënten. Steeds ben ik begaan met mensen met kanker zoals het verhaal in Flair vorige week van het meisje die haar mama verloor. zeer aangrijpend. Ik blijf altijd maar hopen dat ik er in mijn omgeving niet met geconfronteerd word want ik vind het een verschrikkelijke ziekte. En zeker de onwetendheid of het weg is of terug komt of hoelang je mag blijven leven of hoeveel je ervoor moet afzien. Misschien erg om hier bij stil te staan maar het is vaak realiteit en ik blijf met je hopen dat er ooit een wonder boven je hoofd mag hangen dat je genezen verklaard.
Veel beterschap.
groetjes Francy

Gepost door: Francy | 2010-11-09 om 17.25

Reageren op dit commentaar

Elly,

Een lichtpuntje in deze donkere dagen, dat doet mij deugd. Gisteren slecht nieuws gekregen. Een familielid waar ik een sterke band mee heb is na 11 jaar hervallen, lymfeklierkanker. Vanaf vrijdag terug zware chemo. Ik blijf hopen dat deze verschrikkelijke ziekte ooit eens onder controle geraakt.

Dikke knuffel,
Maggy.

Gepost door: Maggy Peeters | 2010-11-10 om 08.52

Reageren op dit commentaar

Hallo Elly

deze week je blog ontdekt bij het zoeken naar info over K.; de commentaren heb ik niet gelezen, maar blijkbaar heb je er veel deugd aan.

Wat heb jij al allemaal meegemaakt !!

Het verrast me en doet me plezier dat je nog zoveel moed hebt om door te zetten. Het loont ook: na alle moeilijke jaren heb je ook dit jaar nog van enkele mooie zomermaanden zonder veel problemen kunnen genieten.
Daar doe je het voor !!

In je verslagen lees ik soms wel iets over je ouders die je helpen, maar ik kan me voorstellen dat je partner nog veel meer lof verdient: vakanties met vriendinnen, vakanties met je ouders, ... Hij verdient ook onze waardering.

Dat je de financiële middelen hebt om pruiken te kopen, om op reis te gaan, om de mode te volgen, om leuke dingen te doen wanneer het fysiek mogelijk is, maken me ook blij voor jou.

Hou vol en geniet van al het mogelijke.

Gepost door: Gerda | 2010-11-10 om 15.30

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.