27-04-11

Happy birthday

Happy birthday to me... 46 jaar ... een hele prestatie in de "extra tijd" die ik al gekregen heb.

Veel feesten is er vandaag niet bij want een groot deel van de dag zal ik in het ziekenhuis in Edegem doorbrengen. De cava en taart zal voor een andere keer zijn. 

Ook mijn leen- of bonusdochter is vandaag jarig, zij wordt 18 jaar, een bijzondere dag. Gefeliciteerd N.!!!

22-04-11

Thuis

Blij dat ik thuis ben! Het uitzicht hier is veel mooier, de tuin staat volop in bloei en de vogeltjes vliegen af en aan.

Jammer genoeg is de pijn in nek en schouders nog niet veel beter ondanks spierontspanners, ontstekingsremmers en pijnstillers. Gisteren was ik voor de eerste keer in het ziekenhuis van Geel en daar waren ze zo lief om vanaf vandaag tijdens het inlopen van de antibiotica een kinesiste te voorzien en zo hopelijk de pijn wat te verlichten. Goh, zowel in Edegem als in Geel word ik in de watten gelegd.

Ik wil iedereen bedanken voor de bezoekjes, de kaartjes, de sms'jes, de mailtjes, de bloemen en chocolade vanuit India, telefoontjes, enz. !! En ook mijn werkgever voor het boeket dat ik gisteren kreeg voor secretaressedag, terwijl ik toch al een paar jaar voltijds thuis ben.

De mails kan ik momenteel niet beantwoorden want de pijn is te erg om aan de PC te zitten en via de Ipad die ik nu gebruik, kan ik mijn Skynet mails niet versturen.