27-04-13

Jaardag

Elly zou vandaag 48 worden. Dat beleven wij in stilte.

Nanouchka, Elly's leendochter wordt vandaag 20. Dat vieren wij mee. Deze morgen zijn wij samen met Hans, Nanouchka en Ken gestart met een héél lekker ontbijt in één van de brasseries op de markt van Geel. Samen hebben wij getoast op Elly en op Nanouchka's jaardag. Herinneringen werden weer eens opgehaald. Wat zou Elly gedaan hebben moest zij er bij geweest zijn? Wat zou Elly gezegd hebben? Zou... zou... Omwille van verschillende afspraken vertrok in de namiddag iedereen in een andere richting om deze dag op een eigen manier te beleven.

Intussen kabbelt voor ons het leven voort. De pijn blijft, het gemis wordt er blijkbaar niet minder om. De put is dieper dan verwacht. Doet me dikwijls denken aan de processie van Echternach : 2 sporten omhoog, 1 sport omlaag. De bovenrand blijft het doel...

De kleine foto links bovenaan de blog heeft zo zijn geschiedenis. En omdat ik de "foto" zo mooi vind wil ik deze wel delen. Een heel goede vriendin van Elly draagt steeds een kleine foto van Elly mee. Tijdens een reis in Turkije ontmoette zij een plaatselijke "kunstenaar" die tekende met behulp van kleurenpotloden. Zij liet hem van dit fotootje een tekening (30x40 cm) maken. Ik vind het resultaat ongelooflijk mooi. Hieronder vinden jullie een "foto" van de kleurentekening. Deze tekening siert nu onze woonkamer en is vaak het onderwerp van gesprek. Dank je wel Hilde.

 

IMG_2695.JPG

Wij missen je Elly en wij niet alleen...