18-02-14

1 miljoen

Gisteren heeft het bezoekersaantal van Elly's blog de kaap van 1 miljoen overschreden. Ik weet niet dat Elly dit verwacht had. Misschien wel omdat ze toch gevraagd had de blog publiek te laten zolang er bezoekers waren. Dagelijks komen er dan ook nog altijd een zestigtal mensen een kijkje nemen, vaak op zoek naar een specifiek onderwerp in de hoop hier wat meer informatie te vinden. Voor ons klinkt dit zoals "een hart onder de riem steken". En Elly blijft op die manier nog steeds haar bijdrage leveren voor de velen die te maken krijgen met borstkanker/leven met kanker. 

En nu op naar de 2 miljoen? Dat zal wél iets te optimistisch zijn. Met 60 bezoekers per dag zou dat nog 45 jaar duren... Laten we hopen dat het kankerprobleem ondertussen al lang is opgelost en niemand daar nog van te lijden heeft!

Hier onder nog een mooie herinnering aan Elly's laatste reis naar Egypte in 2010, samen met ons, genietend van haar favoriete drankje na een tochtje met een feluka (zeilboot) op de Nijl. Had dat niet wat langer kunnen blijven duren???

P1000596.JPG

 

Commentaren

Hey Willy & Maria,
En ondertussen al + 309 bezoekers !!!!! Als ik de side bezoek, kijk ik ook altijd stiekem naar het totaal aantal bezoekers en ben ik altijd toch wel extra trots op mijn vriendinneke xxx Viviane

Gepost door: viviane | 2014-02-23 om 13.37

Reageren op dit commentaar

Dag Willy en Maria,
1 miljoen klikken...en dit door heel wat mensen die Elly een warm hart toedragen. Ze blijft een kanjer, een vrouw die het hart op de juiste plaats had, een vrouw die nog altijd heel veel betekent voor (borst)kankerpatiėnten en dat zal voor mij altijd zo blijven. X

Gepost door: lucretia | 2014-02-24 om 14.16

Reageren op dit commentaar

Soms is het heel moeilijk te geloven
in wat niet zichtbaar is......
We denken dat de vlinder er niet meer is.....

Maar ze vliegt nog steeds,
alleen buiten ons gezichtsveld.
Hoger en hoger...
Voor nu en altijd.

Mooie tekst ,stond op een speciaal kaartje bij haar overlijden ,welke wij kregen van mijn laatste tante,die Elly heeeeeeeeeeeeeeel graag zag!

Gepost door: Ma Elly | 2014-03-10 om 14.03

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.