18-02-14

1 miljoen

Gisteren heeft het bezoekersaantal van Elly's blog de kaap van 1 miljoen overschreden. Ik weet niet dat Elly dit verwacht had. Misschien wel omdat ze toch gevraagd had de blog publiek te laten zolang er bezoekers waren. Dagelijks komen er dan ook nog altijd een zestigtal mensen een kijkje nemen, vaak op zoek naar een specifiek onderwerp in de hoop hier wat meer informatie te vinden. Voor ons klinkt dit zoals "een hart onder de riem steken". En Elly blijft op die manier nog steeds haar bijdrage leveren voor de velen die te maken krijgen met borstkanker/leven met kanker. 

En nu op naar de 2 miljoen? Dat zal wél iets te optimistisch zijn. Met 60 bezoekers per dag zou dat nog 45 jaar duren... Laten we hopen dat het kankerprobleem ondertussen al lang is opgelost en niemand daar nog van te lijden heeft!

Hier onder nog een mooie herinnering aan Elly's laatste reis naar Egypte in 2010, samen met ons, genietend van haar favoriete drankje na een tochtje met een feluka (zeilboot) op de Nijl. Had dat niet wat langer kunnen blijven duren???

P1000596.JPG