27-04-14

27/04/2014

 

Het laatste weekend van april wordt in onze contreiën het toeristich seizoen geopend. Iets waar Elly elke keer weer naar uitkeek… Niet alleen omwille van haar interesse voor alles wat met toerisme te maken had, maar ook omdat 27/04 haar verjaardag was. Elly zou vandaag 49 jaar geworden zijn en het doet nog steeds pijn dat daar eens en voor altijd een streep onder getrokken werd. Een feest wordt het niet maar toch blijdschap omdat Nanouchka, Elly’s leendochter, ook vandaag 21 wordt. Onze felicitaties voor de jarige en geniet van deze uitzonderlijke dag.

IMG_8410.JPG

 

Ook enkele dankwoorden horen hier thuis. Eerst en vooral willen wij Anouk bedanken voor het sturen van “een wilde variëteit van zeer bloemrijke, fijn geurende meiklokjes helemaal uit Australië, voor een speciale dag, voor een speciaal iemand!” Geluksbrengers met gebruiksaanwijzing!. Ook onze dank gaat naar Hilde die een grote, mooie bos witte (Elly’s lievelingskleur) rozen bij Elly kwam zetten.

 

IMG_3509.JPG

 Ondertussen is ook Figo, de Rhodesian ridgeback, trouwe metgezel van Elly tijdens haar ziekte, naar de eeuwige jachtvelden vertrokken. Botkanker had ook voor hem al te pijnlijke gevolgen...

P1010643.JPG