08-02-17

Manon Huizing draagt een boek op aan Elly Slegers

manon.jpg

Manon Huizing, dokter en professor aan de afdeling Oncologie van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen, bestrijdt al meer dan vijftien jaar op haar persoonlijke wijze de levensbedreigende ziekte ‘kanker’.

Dokter Huizing heeft ook Elly Slegers behandeld. In het boek Passie voor de Patiënt - Werken met Kanker vertellen de ouders van Elly het verhaal van hun dochter.

Dokter Huizing deelt, aan de hand van pakkende portretten van haar patiënten, haar ervaringen, achtergronden en werkmethode. Ze geeft een stand van zaken van de ziekte en een aantal tips om ermee om te gaan. De volledige opbrengst van het boek wordt afgestaan aan het Steunfonds Moca: Multidisciplinair Oncologisch Centrum Antwerpen.

Wilt u dokter Huizing en haar team steunen?
Bestel dan het boek met voorintekening. Hebt u een (korte) persoonlijke boodschap voor haar? Dan betaalt u 5 euro extra en krijgt u ook uw naam in het boek vermeld.

Koop het boek vooraf door 25 euro (of 30, als het boek uw naam moet vermelden) over te schrijven op de rekening van Uitgeverij De Vliegende Keeper.

Dat doet u zo:
1. Schrijf 25 of 30 euro over op BE80 3631 4841 3777 met vermelding van MANON.
2. Belangrijk: vermeld ook uw adres én uw e-mailadres. Dan houden we u op de hoogte wanneer het boek verschenen is en ontvangt u alle informatie over de verdere verdeling.