01-09-14

1 september 2014

IMG_0230.JPG

 

 

 

 

 

 

Wat gaat de tijd toch ongelooflijk snel.

Vandaag is het al 3 jaar geleden dat we 's morgens een telefoontje kregen dat Elly die dag afscheid wenste te nemen. De zwartste dag ooit.

Goed dat we nog zoveel herinneringen hebben. Mooie herinneringen. Ze hield veel van reizen, het leven beleven. Avontuur mocht er bij zijn. Haar fotoapparaat was nooit ver uit de buurt. En zo hebben wij nu een schat aan beeldmateriaal dat regelmatig bekeken wordt. 

 

 

 

 

 

  

 

IMG_3643.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

Vandaag hebben wij weer eens een kaarsje aangestoken. Eén van de vele...

Telkens weer dat lichtje in de duisternis.

Toch blijft het nog vaak donker...

 

 

 

 

 

 

 

 

 Foto0093.jpg

 

 

 

 

 

 

Ook bij Hans en Nanouchka brandt er een kaars.

Vertrokken uit hun leven, dat wel. Elly missen, dat ook. Maar Elly vergeten, dat nooit...

 

27-04-14

27/04/2014

 

Het laatste weekend van april wordt in onze contreiën het toeristich seizoen geopend. Iets waar Elly elke keer weer naar uitkeek… Niet alleen omwille van haar interesse voor alles wat met toerisme te maken had, maar ook omdat 27/04 haar verjaardag was. Elly zou vandaag 49 jaar geworden zijn en het doet nog steeds pijn dat daar eens en voor altijd een streep onder getrokken werd. Een feest wordt het niet maar toch blijdschap omdat Nanouchka, Elly’s leendochter, ook vandaag 21 wordt. Onze felicitaties voor de jarige en geniet van deze uitzonderlijke dag.

IMG_8410.JPG

 

Ook enkele dankwoorden horen hier thuis. Eerst en vooral willen wij Anouk bedanken voor het sturen van “een wilde variëteit van zeer bloemrijke, fijn geurende meiklokjes helemaal uit Australië, voor een speciale dag, voor een speciaal iemand!” Geluksbrengers met gebruiksaanwijzing!. Ook onze dank gaat naar Hilde die een grote, mooie bos witte (Elly’s lievelingskleur) rozen bij Elly kwam zetten.

 

IMG_3509.JPG

 Ondertussen is ook Figo, de Rhodesian ridgeback, trouwe metgezel van Elly tijdens haar ziekte, naar de eeuwige jachtvelden vertrokken. Botkanker had ook voor hem al te pijnlijke gevolgen...

P1010643.JPG