27-04-14

27/04/2014

 

Het laatste weekend van april wordt in onze contreiën het toeristich seizoen geopend. Iets waar Elly elke keer weer naar uitkeek… Niet alleen omwille van haar interesse voor alles wat met toerisme te maken had, maar ook omdat 27/04 haar verjaardag was. Elly zou vandaag 49 jaar geworden zijn en het doet nog steeds pijn dat daar eens en voor altijd een streep onder getrokken werd. Een feest wordt het niet maar toch blijdschap omdat Nanouchka, Elly’s leendochter, ook vandaag 21 wordt. Onze felicitaties voor de jarige en geniet van deze uitzonderlijke dag.

IMG_8410.JPG

 

Ook enkele dankwoorden horen hier thuis. Eerst en vooral willen wij Anouk bedanken voor het sturen van “een wilde variëteit van zeer bloemrijke, fijn geurende meiklokjes helemaal uit Australië, voor een speciale dag, voor een speciaal iemand!” Geluksbrengers met gebruiksaanwijzing!. Ook onze dank gaat naar Hilde die een grote, mooie bos witte (Elly’s lievelingskleur) rozen bij Elly kwam zetten.

 

IMG_3509.JPG

 Ondertussen is ook Figo, de Rhodesian ridgeback, trouwe metgezel van Elly tijdens haar ziekte, naar de eeuwige jachtvelden vertrokken. Botkanker had ook voor hem al te pijnlijke gevolgen...

P1010643.JPG

 

 

 

18-02-14

1 miljoen

Gisteren heeft het bezoekersaantal van Elly's blog de kaap van 1 miljoen overschreden. Ik weet niet dat Elly dit verwacht had. Misschien wel omdat ze toch gevraagd had de blog publiek te laten zolang er bezoekers waren. Dagelijks komen er dan ook nog altijd een zestigtal mensen een kijkje nemen, vaak op zoek naar een specifiek onderwerp in de hoop hier wat meer informatie te vinden. Voor ons klinkt dit zoals "een hart onder de riem steken". En Elly blijft op die manier nog steeds haar bijdrage leveren voor de velen die te maken krijgen met borstkanker/leven met kanker. 

En nu op naar de 2 miljoen? Dat zal wél iets te optimistisch zijn. Met 60 bezoekers per dag zou dat nog 45 jaar duren... Laten we hopen dat het kankerprobleem ondertussen al lang is opgelost en niemand daar nog van te lijden heeft!

Hier onder nog een mooie herinnering aan Elly's laatste reis naar Egypte in 2010, samen met ons, genietend van haar favoriete drankje na een tochtje met een feluka (zeilboot) op de Nijl. Had dat niet wat langer kunnen blijven duren???

P1000596.JPG