02-01-12

Jaardag Lucas

Vrijdag 30/12/2011 waren wij uitgenodigd op het 1ste verjaardagfeestje van Elly's metekindje Lucas.

Elly was indertijd blij verrast dat zij meter mocht zijn van de kleine Lucas. Fier dat zij was! Elly meter, dat had zij niet direct verwacht. En hoe fier zou ze nu geweest zijn! Terecht trouwens. Wat is me dat een mooi kereltje geworden. 

Hieronder vinden jullie een paar leuke foto's van bij de geboorte, de doop en het eerste verjaardagfeestje.  Geniet mee van baby Lucas tot peuter Lucas...  

P1010479b.jpg

IMG_2151B.jpg

IMG_2098B.jpg

IMG_2392B.jpg

IMG_2404B.jpg

IMG_2422B.jpg

IMG_2432B.jpg

IMG_2440B.jpg

Bedankt Sabine en Geert, dat we samen met Hans mee mochten vieren. Het was voor ons een welgekomen afleiding in deze moeilijke periode. 

Ondertussen ligt 2011 achter ons. Het was een "annus horribilis" voor ons. Een jaar vol ups en downs. Een jaar met vele tranen om het afscheid van Elly. Een jaar toch ook met goede momenten omwille van de vele mooie herinneringen aan Elly. Tijdens deze eindejaarsperiode hebben we haar extra gemist. De eerste keer dat we de feestdagen moesten doorkomen zonder Elly. Haar plaats aan tafel die telkens leeg bleef, riep emotionele herinneringen op. Maar omdat Elly regelmatig het gespreksonderwerp was, verschoten we telkens dat de tijd zo snel voorbij ging. 

2012 heeft zich ondertussen al aangemeld. Wat het jaar ons brengen zal, moeten we afwachten. Hopelijk ligt er veel positiefs in het verschiet. In elk geval wensen wij alle blogvolgers een aangenaam en vreugdevol 

418_418_nieuwjaar3_2.jpg

 

14-11-11

Lieve Lieve (2)

Vandaag één jaar geleden is Elly's lieve vriendin en lotgenote Lieve overleden. Vijf jaar lang deelden zij lief en leed en waren zij regelmatig samen in het ziekenhuis om gelijklopende behandelingen te ondergaan. Samen hadden ze veel meegemaakt, samen pepten ze mekaar op naar de volgende behandeling toe. Het onverwachte heengaan van Lieve was dan ook een zware slag voor Elly en vanaf toen zag ze haar toekomst met nog meer angst tegemoet.

Elly plaatste toen voor Lieve het liedje "One Word" van Anouk op haar blog. Zo triest en toch mooi. Redenen te over om het nog een keer te horen. And now you both are stars in heaven!


Deze namiddag nog op bezoek geweest bij Hans. Nanouchka was juist vertrokken naar haar 'kot' in Antwerpen en Hans dus alleen thuis. Loopt nog altijd (een beetje) verloren in het huis waar alles hem herinnert aan Elly, zijn grote steun en toeverlaat.

Ook nog eens geprobeerd de dressing leeg te maken. Verschrikkelijk moeilijk en emotioneel. Ook mooie herinneringen en toch pijnlijk. Wat missen wij jou, Elly...

Nooit meer jouw stem,

Nooit meer jouw lach.

Nooit meer samen genieten

van een mooie dag;

De pijn vanbinnen doet zeer,

ze zeggen dat mindert,

maar wanneer?

Wij missen je meer en méér.